Vorige | Volgende

Waanderweg 186D EMMEN

Bewaar object
Deze woning is onder bod

Omschrijving

Kavel voor parkeren gelegen op een toplocatie op bedrijven park Waanderveld. Deze kavel is maar liefst 2.095 m2 groot en ligt op het fraaie bedrijventerrein Waanderveld. Bedrijventerrein Waanderveld kenmerkt zich door de combinatie van wonen en werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld praktijkruimte, kantoorruimte of atelier aan huis! Dit betreft een kavel om een parkeergelegenheid aan te leggen.

Het Waanderveld is goed gesitueerd in de driehoek: Bargeres, de Rietlanden en de Delftlanden. Daarnaast liggen de belangrijke uitvalswegen zoals de A37, N34 en de Rondweg nabij.

Informatie:
- Perceelgrootte 2.095 m2;
- Meerdere kavels beschikbaar, combinatie van aankoop kavels ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid;
- Per direct beschikbaar;
- Bestemming van deze kavel is parkeren.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2095 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Emmen
Sectie
W
Perceel
9107
Oppervlakte
2095 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object