57 +

huizen in de verkoop

258 +

huizen verkocht afgelopen jaar

6500 +

volgers op social media

Bijzonder gewoon

Een huis kopen is een grote stap. Het is belangrijk dat er een goede klik is met de makelaar. Startbox Makelaars is er voor iedereen. Voor elke nieuwe start, hoe die ook mag zijn. Wij willen ook niet het grootste kantoor van Emmen worden. Wij willen uw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Daar steken wij graag onze energie in. Wij zijn bijzonder in het gewone.

Waarom Startbox?

  • Ruim 30 jaar ervaring in het vak en in de regio.
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3.
  • De waardebepaling is altijd gratis.
  • IJzersterkte woningpresentatie: geen Photoshop, we zorgen dat uw woning er tip-top uitziet.
  • Wij nemen tijd voor uw situatie en leggen alles helder uit.
  • Regiokenners in Emmen en omstreken.

Ons team woningexperts neemt alle tijd voor uw situatie

Arvid Lange

Arvid Lange

NVM makelaar - RMT

Arvid Lange

NVM makelaar - RMT
Ik ben sinds 1996 werkzaam in de makelaardij en sinds 1998 beëdigd makelaar/taxateur. Sinds begin 2010 actief werkzaam in de regio zuidoost Drenthe. U kunt bij ons terecht voor aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding, verhuur en taxaties van uw woning. We staan graag voor u klaar!
Bas Stroeve

Bas Stroeve

NVM makelaar - RMT

Bas Stroeve

NVM makelaar - RMT
Mijn loopbaan is begonnen bij een plaatselijk makelaarskantoor, waar ik de beginselen van het vak heb mogen leren op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties. Later maakte ik de overstap naar een landelijke partij. Hier heb ik veel kennis mogen opdoen op het gebied van verhuur en onroerend goed.
Annelies Bijlsma

Annelies Bijlsma

Vastgoedadviseur - Office manager

Annelies Bijlsma

Vastgoedadviseur - Office manager
Annelies is onze vastgoedadviseur en office manager op onze locatie in Emmen.
Lianne Turksma

Lianne Turksma

Commercieel binnendienst medewerker

Lianne Turksma

Commercieel binnendienst medewerker
Vriendelijk en behulpzaam, zo zou ik mijzelf in 2 woorden beschrijven. Bij Startbox makelaars Emmen verzorg ik (samen met Marloes) het eerste klant contact. Heb je vragen over de verkoop van je woning, wil je een bezichtiging inplannen of heb je vragen over een woning? Dan kom je bij mij terecht.
Marloes Fransen

Marloes Fransen

Commercieel binnendienst medewerker

Marloes Fransen

Commercieel binnendienst medewerker
Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Startbox Makelaars. Samen met mijn collega Lianne ben ik het eerste aanspreekpunt bij Startbox Makelaars Emmen. Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Wij staan jou graag te woord!
Casper Jordan

Casper Jordan

KRMT - Commercieel binnendienst medewerker

Casper Jordan

KRMT - Commercieel binnendienst medewerker
Al sinds 2018 werk ik bij Startbox en ben ik vooral op ons kantoor in Klazienaveen te vinden. Samen met Leona ben ik het gezicht van dit kantoor. Naast dat ik u telefonisch te woord sta om afspraken in te plannen, zult u mij soms tegenkomen bij bezichtigingen. Geduld en aandacht staat voorop.
Leona Siebum

Leona Siebum

Vastgoedadviseur - Binnendienst medewerker

Leona Siebum

Vastgoedadviseur - Binnendienst medewerker
Na 13 jaar in de hypotheekbranche werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds augustus 2021 werk ik als Vastgoeddeskundige. Ik woon in Klazienaveen. Het is dan ook extra leuk om mensen te verblijden door deel uit te maken van de aan- en verkoop in deze mooie omgeving.
Helga Geene

Helga Geene

Financieel medewerker

Helga Geene

Financieel medewerker
Helga is onze financieel medewerker voor zowel onze vestiging in Emmen als in Klazienaveen.

De klik is het belangrijkst

In Emmen, Klazienaveen en omgeving is Startbox Makelaars uw makelaar. Wij vinden uw situatie leidend voor onze aanpak. We laten graag onze klanten aan het woord als het gaat om wie wij zijn en wat wij doen. Een van onze klanten deelt graag zijn verhaal.

"Vijf makelaars zijn bij ons op de koffie geweest, zodat wij konden zien en voelen met welke makelaar wij als verkopende partij de juiste en beste 'klik' zouden ervaren, want die klik is er, of die is er niet. Die klik is naar onze mening van cruciaal belang bij het verkopen van je woning. Arvid van Startbox makelaardij in Emmen kwam als laatste bij ons een kopje koffie drinken. Hij was iets vroeger dan we hadden afgesproken en de klik was er gelijk. Wat een normale, sympathieke en eerlijke makelaar! Hij is iemand die zegt hoe het is, denkt met je mee wat passend is voor jou (onze) situatie, niet alleen qua verkoop van de eigen woning, maar ook bij het vinden van een 'tussen woning'. Als we ooit weer een woning zouden gaan verkopen, dan zouden we zeker weten hem bellen om deze te verkopen.

Daarnaast wil ik nog even kwijt dat de mensen die achter de schermen werken, op het kantoor ook stuk voor stuk erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Ze gaven ons het gevoel dat we niet een nummer (1 van de zovele) zijn, maar namen alle tijd voor je als je belde en dat is juist wat wij erg belangrijk vinden, want je woning verkopen is niet iets wat je elke week doet. Je leeft in een bepaalde onzekerheid en zit mogelijk met vragen. De mensen op kantoor stonden ons altijd vriendelijk te woord en deden er alles aan om tot je dienst te staan. Mochten ze niet gelijk een antwoord hebben, dan belden ze op een afgesproken moment terug, kortom ze doen wat ze zeggen. Startbox: ontzettend bedankt voor jullie inzet, persoonlijke aanpak, eerlijkheid, behulpzaamheid en vertrouwen!"

Wij waren wel even ondersteboven van deze beoordeling, maar wat is het geweldig dat de klanten onze diensten en service kunnen waarderen! Die klik met onze klanten is het belangrijkste.

Kennismaken?

Meer weten over ons team of onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel ons direct op 0591 - 820 320. Hopelijk tot snel!

Zitten wij binnenkort bij u aan tafel?

9.3

Onbekend

Meerstraat 115 13 aug. 2021

Deze makelaar werkt effectief en efficiënt; contact is goed. Appartement binnen een weekend verkocht voor een goede prijs.

10

Onbekend

Deel 5 11 aug. 2021

Goede begeleiding en advies tijdens de aanloopperiode van de verkoop van ons huis, prima makelaar die luistert naar de verkoper en koper.

8.8

Onbekend

Buitenweg 53 21 jul. 2021

Wij zijn erg tevreden over de gehele verkoop. Er was leuk contact en er werd de tijd voor ons genomen. Na elke bezichtigingsdag werden we gebeld met een update. Wat we vervelend vonden is dat we vanaf...

9.5

Onbekend

Purperreiger 4 14 jul. 2021

Fantastische makelaar die ons zeer goed heeft begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe als de verkoop van onze oude woning.

8.0

Onbekend

Hoofdstraat 63 F 01 jul. 2021

Eerste contacten met de makelaar verliepen vriendelijk en naar tevredenheid. Daarna ging het merendeel via het secretariaat, via de mail. We kregen altijd snel reactie.

9.0

Onbekend

De Klamp 55 24 jun. 2021

Contact met de makelaar zeer goed. Keurige feedback na de bezichtigingen. E-mails worden snel beantwoord. Deskundigheid van ons huis bij verkoop zeer goed. Kortom: Super tevreden en daarom een goede...

9.0

Dhr. Henk Kuipers

Grijze Kraai 35 16 jun. 2021

Wat duidelijk is dat hij de markt goed kent . De schatting van de opbrengst was zeer nauwkeurig . De kennis van de buurt en wat de woning en omgeving hadden te bieden kwam goed naar voren . Bij een...

8.8

Dhr. Dylan Idema

Grijze Kraai 7 19 mei 2021

Veel kennis en kunde van het gebied, en met name goede kennis van wat de huidige markt vraagt. Zeker een aanrader!

9.0

Onbekend

Houtweg 248 18 mei 2021

Goed door alles heen geloodst. Snelle afhandeling. Prima ervaring. Vragen werden altijd direct beantwoord. Dus niets dan lof. Wij zouden Startbox makelaar zeker bij andere aanbevelen.

8.3

Onbekend

Jaspisdreef 7 05 mei 2021

Startbox heeft de verkoop van ons huis goed geregeld. Een plezierige samenwerking met een goede kennis van zaken heeft er voor gezorgd dat de verkoop en de afhandeling van al het papierwerk soepel...

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top