Verkopen met Startbox Makelaars

Helpende hand

Als u uw woning verkoopt met Startbox Makelaars, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We houden u van alle stappen op de hoogte en ontzorgen u van A tot Z.

IJzersterke woningpresentatie

Foto’s achteraf Photoshoppen doen wij niet. We zorgen dat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat ziet u terug in de opbrengst van uw woning.

Uw belang voorop

Wij luisteren naar uw verhaal en passen onze verkoopstrategie hier op aan. Als er iets moet worden gerepareerd om de verkoop te bevorderen, regelen wij het. Zo simpel is het.

Uw huis verkopen in Emmen

Is dit het moment waarop u uw woning in de verkoop wilt zetten? Onze samenwerking start met de waardebepaling van uw woning. We bespreken de reden van de verkoop van een woning. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkopen van uw woning. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Alles moet kloppen

  • Wij adviseren u van A tot Z
  • IJzersterke presentatie van uw woning
  • Nauw contact met de makelaar
  • Onderhandelingen
  • Nazorg (aansprakelijkheid bouwkundige staat, milieu-eisen, etc.)

Ontspannen verkopen

Onze woningexperts beheersen alle aspecten van het verkoopproces en willen u daarbij graag begeleiden. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om de potentiële koper alle informatie te geven over uw huis. Wij informeren u na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor u en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij ontzorgen u van A tot Z. Dat is ontspannen verkopen met Startbox Makelaars.

  Benieuwd naar de waarde van uw woning?

  Weet u nog niet zeker of u wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling uit. Zo weet u wat uw woning op dit moment waard is en voorzien we u van tips over het verkopen van je woning.

  Plan een gratis waardebepaling

  Zo verkoopt Startbox Makelaars uw huis

  Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Na dit gesprek weet u wat de waarde van uw huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor uw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

  Ons verkooppakket

  Voor de verkoop van uw woning zetten we de volgende middelen in:

  • Hoge plaatsing op funda
  • Professionele fotograaf/styliste
  • 360 graden foto's
  • Hoge resolutie video
  • Kadasterkosten
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Bodeminformatie
  • Plaatsing op onze website
  • Vermeldingen op onze social media kanalen
  763 2160

  Uw huis verkopen in Emmen?

  We willen u graag persoonlijk leren kennen. Vul uw contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0591 - 820 320.

  Wat onze klanten vinden

  9.3

  Onbekend

  Meerstraat 115 13 aug. 2021

  Deze makelaar werkt effectief en efficiënt; contact is goed. Appartement binnen een weekend verkocht voor een goede prijs.

  10

  Onbekend

  Deel 5 11 aug. 2021

  Goede begeleiding en advies tijdens de aanloopperiode van de verkoop van ons huis, prima makelaar die luistert naar de verkoper en koper.

  8.8

  Onbekend

  Buitenweg 53 21 jul. 2021

  Wij zijn erg tevreden over de gehele verkoop. Er was leuk contact en er werd de tijd voor ons genomen. Na elke bezichtigingsdag werden we gebeld met een update. Wat we vervelend vonden is dat we vanaf...

  9.5

  Onbekend

  Purperreiger 4 14 jul. 2021

  Fantastische makelaar die ons zeer goed heeft begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe als de verkoop van onze oude woning.

  8.0

  Onbekend

  Hoofdstraat 63 F 01 jul. 2021

  Eerste contacten met de makelaar verliepen vriendelijk en naar tevredenheid. Daarna ging het merendeel via het secretariaat, via de mail. We kregen altijd snel reactie.

  9.0

  Onbekend

  De Klamp 55 24 jun. 2021

  Contact met de makelaar zeer goed. Keurige feedback na de bezichtigingen. E-mails worden snel beantwoord. Deskundigheid van ons huis bij verkoop zeer goed. Kortom: Super tevreden en daarom een goede...

  9.0

  Dhr. Henk Kuipers

  Grijze Kraai 35 16 jun. 2021

  Wat duidelijk is dat hij de markt goed kent . De schatting van de opbrengst was zeer nauwkeurig . De kennis van de buurt en wat de woning en omgeving hadden te bieden kwam goed naar voren . Bij een...

  8.8

  Dhr. Dylan Idema

  Grijze Kraai 7 19 mei 2021

  Veel kennis en kunde van het gebied, en met name goede kennis van wat de huidige markt vraagt. Zeker een aanrader!

  9.0

  Onbekend

  Houtweg 248 18 mei 2021

  Goed door alles heen geloodst. Snelle afhandeling. Prima ervaring. Vragen werden altijd direct beantwoord. Dus niets dan lof. Wij zouden Startbox makelaar zeker bij andere aanbevelen.

  8.3

  Onbekend

  Jaspisdreef 7 05 mei 2021

  Startbox heeft de verkoop van ons huis goed geregeld. Een plezierige samenwerking met een goede kennis van zaken heeft er voor gezorgd dat de verkoop en de afhandeling van al het papierwerk soepel...

  Uw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf u in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken online