Vastgoedbeheer in Emmen en omgeving


Vastgoedbeheer van Startbox Makelaars

Helpende hand

Als u uw woning in beheer doet bij Startbox Makelaars, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We houden u van alle stappen op de hoogte en ontzorgen u van A tot Z.

Maximaal rendement

Om het maximale rendement uit uw woning te halen is er goed beheer nodig! Wij kunnen het complete beheer van uw vastgoed overnemen.

Uw belang voorop

Wij luisteren naar uw verhaal en passen onze strategie hier op aan. Als er iets moet worden gerepareerd, regelen wij het. Zo simpel is het.

Vastgoedbeheer

Startbox Makelaars is uw betrouwbare vastgoed beheerder. Wilt u zo zorgeloos mogelijk uw woning verhuren en laten beheren? Geen zin om tijd kwijt te zijn aan het innen van rekeningen, technische mankementen en/of vragen van uw huurder? Dat is geen enkel probleem! Wij beheren uw vastgoed en alle hiermee gemoeide zaken. Als ervaren vastgoedbeheerder is Startbox Makelaars nauw betrokken bij u, uw vastgoed en uw huurders!

Diensten en pakketten

Startbox makelaars biedt voor u als verhuurder/vastgoedbelegger verschillende diensten en pakketten aan op het gebied van beheer. U wilt het maximale rendement uit uw vastgoed halen. Dat vraagt om goed beheer: commercieel, financieel, technisch en administratief. Wij kunnen het complete vastgoedbeheer van u overnemen, zodat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Ons vastgoedbeheerpakket

Voor het vastgoedbeheer van uw woning regelen wij de volgende aspecten:

  • Commercieel
  • Financieel & administratief
  • Technisch

Wij kunnen het volledige beheer van uw vastgoed overnemen, op die manier heeft u zelf nergens meer omkijken naar!

Plattegrondbekijken

Overtuigd van het gemak van vastgoedbeheer en verhuur via Startbox Makelaars?

Vul gerust het formulier in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op!

Neem contact met ons op!

Wat onze klanten vinden

9.3

Onbekend

Meerstraat 115 13 aug. 2021

Deze makelaar werkt effectief en efficiënt; contact is goed. Appartement binnen een weekend verkocht voor een goede prijs.

10

Onbekend

Deel 5 11 aug. 2021

Goede begeleiding en advies tijdens de aanloopperiode van de verkoop van ons huis, prima makelaar die luistert naar de verkoper en koper.

8.8

Onbekend

Buitenweg 53 21 jul. 2021

Wij zijn erg tevreden over de gehele verkoop. Er was leuk contact en er werd de tijd voor ons genomen. Na elke bezichtigingsdag werden we gebeld met een update. Wat we vervelend vonden is dat we vanaf...

9.5

Onbekend

Purperreiger 4 14 jul. 2021

Fantastische makelaar die ons zeer goed heeft begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe als de verkoop van onze oude woning.

8.0

Onbekend

Hoofdstraat 63 F 01 jul. 2021

Eerste contacten met de makelaar verliepen vriendelijk en naar tevredenheid. Daarna ging het merendeel via het secretariaat, via de mail. We kregen altijd snel reactie.

9.0

Onbekend

De Klamp 55 24 jun. 2021

Contact met de makelaar zeer goed. Keurige feedback na de bezichtigingen. E-mails worden snel beantwoord. Deskundigheid van ons huis bij verkoop zeer goed. Kortom: Super tevreden en daarom een goede...

9.0

Dhr. Henk Kuipers

Grijze Kraai 35 16 jun. 2021

Wat duidelijk is dat hij de markt goed kent . De schatting van de opbrengst was zeer nauwkeurig . De kennis van de buurt en wat de woning en omgeving hadden te bieden kwam goed naar voren . Bij een...

8.8

Dhr. Dylan Idema

Grijze Kraai 7 19 mei 2021

Veel kennis en kunde van het gebied, en met name goede kennis van wat de huidige markt vraagt. Zeker een aanrader!

9.0

Onbekend

Houtweg 248 18 mei 2021

Goed door alles heen geloodst. Snelle afhandeling. Prima ervaring. Vragen werden altijd direct beantwoord. Dus niets dan lof. Wij zouden Startbox makelaar zeker bij andere aanbevelen.

8.3

Onbekend

Jaspisdreef 7 05 mei 2021

Startbox heeft de verkoop van ons huis goed geregeld. Een plezierige samenwerking met een goede kennis van zaken heeft er voor gezorgd dat de verkoop en de afhandeling van al het papierwerk soepel...

Uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken online