Onze taxateur in Emmen e.o.

Snelle service

Heeft u een taxatie nodig of wilt u van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kunt u altijd snel terecht voor een afspraak.

Kwaliteit

Wij verzorgen gevalideerde online taxaties en NVM taxaties in de regio voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Tijd voor uw situatie

Ons compacte team is altijd volledig op de hoogte van de status van uw traject. We nemen u alle zorg uit handen.

Onze taxaties voldoen aan alle kwaliteitseisen

Wij verzorgen gevalideerde online taxaties en NVM taxaties in de regio voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Deze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van alle geldverstrekkers en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) omdat deze worden verricht door onze gecertificeerde makelaars. Zij zijn aangesloten bij de taxatie instituten NWWI en Taxateurs Unie.

Taxatie van uw huidige of nieuwe huis nodig?

Een taxatie is een reële schatting van de waarde van een woning. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere het type huis, de staat van onderhoud en de ligging. Dit wordt allemaal vastgelegd in een taxatierapport. Een taxatierapport is in de meeste gevallen nodig bij het kopen van een nieuwe woning, maar ook bijvoorbeeld bij een verbouwing of echtscheiding.

Plan een kennismaking

Direct een afspraak maken?

Bel met één van onze taxateurs

Zowel Arvid als Bas staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Wanneer u de financiering aanvraagt voor uw nieuwe woning is er een gevalideerd taxatierapport nodig. Zowel de Nationale Hypotheekgarantie als de meeste geldverstrekkers verlangen een gevalideerd taxatierapport. Naast het aanvragen van een hypotheek, kan een gevalideerde taxatie ook nuttig zijn bij het aankopen van een huis voor het bepalen van de onderhandeling en financiering. Daarnaast wordt een taxatie vaak gebruikt om de waarde te bepalen voor verkoop of om de boedelverdeling vast te stelen bij een scheiding of overlijden.

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat uw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut, in ons geval het NWWI. Dit instituut controleert of de taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen allemaal op dezelfde manier worden bepaald. Hiermee worden frauduleuze praktijken voorkomen.

Wat zijn de kosten voor een taxatie?

U bent op zoek naar een taxateur in Emmen, maar wil niet teveel geld kwijt zijn. Een taxatie is nooit goedkoop. Wij bieden echter een scherp tarief. Meer weten over onze taxatie tarieven? Bel ons dan direct op 0591 - 820 320.

Dit vinden onze klanten

9.3

Onbekend

Meerstraat 115 13 aug. 2021

Deze makelaar werkt effectief en efficiënt; contact is goed. Appartement binnen een weekend verkocht voor een goede prijs.

10

Onbekend

Deel 5 11 aug. 2021

Goede begeleiding en advies tijdens de aanloopperiode van de verkoop van ons huis, prima makelaar die luistert naar de verkoper en koper.

8.8

Onbekend

Buitenweg 53 21 jul. 2021

Wij zijn erg tevreden over de gehele verkoop. Er was leuk contact en er werd de tijd voor ons genomen. Na elke bezichtigingsdag werden we gebeld met een update. Wat we vervelend vonden is dat we vanaf...

9.5

Onbekend

Purperreiger 4 14 jul. 2021

Fantastische makelaar die ons zeer goed heeft begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe als de verkoop van onze oude woning.

8.0

Onbekend

Hoofdstraat 63 F 01 jul. 2021

Eerste contacten met de makelaar verliepen vriendelijk en naar tevredenheid. Daarna ging het merendeel via het secretariaat, via de mail. We kregen altijd snel reactie.

9.0

Onbekend

De Klamp 55 24 jun. 2021

Contact met de makelaar zeer goed. Keurige feedback na de bezichtigingen. E-mails worden snel beantwoord. Deskundigheid van ons huis bij verkoop zeer goed. Kortom: Super tevreden en daarom een goede...

9.0

Dhr. Henk Kuipers

Grijze Kraai 35 16 jun. 2021

Wat duidelijk is dat hij de markt goed kent . De schatting van de opbrengst was zeer nauwkeurig . De kennis van de buurt en wat de woning en omgeving hadden te bieden kwam goed naar voren . Bij een...

8.8

Dhr. Dylan Idema

Grijze Kraai 7 19 mei 2021

Veel kennis en kunde van het gebied, en met name goede kennis van wat de huidige markt vraagt. Zeker een aanrader!

9.0

Onbekend

Houtweg 248 18 mei 2021

Goed door alles heen geloodst. Snelle afhandeling. Prima ervaring. Vragen werden altijd direct beantwoord. Dus niets dan lof. Wij zouden Startbox makelaar zeker bij andere aanbevelen.

8.3

Onbekend

Jaspisdreef 7 05 mei 2021

Startbox heeft de verkoop van ons huis goed geregeld. Een plezierige samenwerking met een goede kennis van zaken heeft er voor gezorgd dat de verkoop en de afhandeling van al het papierwerk soepel...

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Startbox Emmen
Marktplein 150 B
7811 BA Emmen

Startbox Klazienaveen
Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Back to top