Aankoopmakelaar Emmen

Met onze aankoopmakelaar zit je goed

Met onze ondoorgrondelijke kennis van de lokale markt en ervaring wordt uw droomwoning aangekocht voor de beste voorwaarden en prijs.

Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren

We brengen uw woonwensen en -mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.

Samen maken we slimme keuzes

Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

De voordelen van aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Onze aankoopmakelaar staat voor u klaar!

Bij het kopen van een huis komt een hoop kijken. Het plannen van afspraken, woningen bezichtigen, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Het is begrijpelijk dat dit veel vragen oproept, hier helpen we u graag bij. Door het uit handen te nemen van praktische zaken kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe huis.

Aandacht en professionaliteit

Het kopen van een huis wordt door de koper vaker gedaan op gevoel dan op verstand. Iemand die graag een huis wil hebben, gaat snel voorbij aan belangrijke zaken die misschien niet of maar half aan de orde komen. Wanneer er irrationele en te snel keuzes worden gemaakt kan dat negatieve gevolgen met zich meebrengen. Met een professional aan uw zijde worden alle risico’s uitgesloten.

Alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een woning kunnen overweldigend zijn. Wat is de stand van zaken op de huidige woningmarkt, wat zijn de voor- en nadelen van een wijk, welke juridische aspecten mogen niet worden vergeten en hoe kan er het best worden onderhandeld over de prijs.

Aankoopmakelaar Arvid Lange legt uit waarom het kopen van een huis voordeliger is mét aankoopbegeleiding; “Emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je echt iets graag wilt, ben je gauw bereid er te veel voor te betalen. Een aankoopmakelaar staat daar objectief tegenover, heeft de kennis om de mogelijkheden in kaart te brengen, weet waar de grens van de onderhandelingsmarges liggen en kan zo het beste resultaat voor de koper uit het vuur slepen.”

  Ik wil gratis aankoopadvies

  huis kopen almere

  Startbox Makelaars begeleidt u stap voor stap door het proces

  Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer u een nieuwe droomwoning op het oog heeft, is het onze taak om er zeker van de te zijn dat dit huis ook echt de droomwoning is die het lijkt te zijn. Er zijn verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Bijvoorbeeld de waarde van woning, eventuele gebreken, het bestemmingsplan en andere bijkomende risico's. We zoeken alles tot de bodem uit.

  Wanneer alle feiten op tafel liggen kan er een besluit worden gemaakt en starten de onderhandelingen. Door onze lokale kennis weten we wat de beste strategie is om het gewenste resultaat te behalen. Zijn alle zaken rond? Dan voeren we samen met jou een afrondende inspectie uit, zo wordt de overdracht van uw nieuwe woning echt een feestje!

  Bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen tijdens de aankoop van uw nieuwe huis?

  Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Vul onderstaande formulier in of neem contact op met één van onze vestigingen.

  Wat onze klanten vinden:

  9.3

  Onbekend

  Meerstraat 115 13 aug. 2021

  Deze makelaar werkt effectief en efficiënt; contact is goed. Appartement binnen een weekend verkocht voor een goede prijs.

  10

  Onbekend

  Deel 5 11 aug. 2021

  Goede begeleiding en advies tijdens de aanloopperiode van de verkoop van ons huis, prima makelaar die luistert naar de verkoper en koper.

  8.8

  Onbekend

  Buitenweg 53 21 jul. 2021

  Wij zijn erg tevreden over de gehele verkoop. Er was leuk contact en er werd de tijd voor ons genomen. Na elke bezichtigingsdag werden we gebeld met een update. Wat we vervelend vonden is dat we vanaf...

  9.5

  Onbekend

  Purperreiger 4 14 jul. 2021

  Fantastische makelaar die ons zeer goed heeft begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe als de verkoop van onze oude woning.

  8.0

  Onbekend

  Hoofdstraat 63 F 01 jul. 2021

  Eerste contacten met de makelaar verliepen vriendelijk en naar tevredenheid. Daarna ging het merendeel via het secretariaat, via de mail. We kregen altijd snel reactie.

  9.0

  Onbekend

  De Klamp 55 24 jun. 2021

  Contact met de makelaar zeer goed. Keurige feedback na de bezichtigingen. E-mails worden snel beantwoord. Deskundigheid van ons huis bij verkoop zeer goed. Kortom: Super tevreden en daarom een goede...

  9.0

  Dhr. Henk Kuipers

  Grijze Kraai 35 16 jun. 2021

  Wat duidelijk is dat hij de markt goed kent . De schatting van de opbrengst was zeer nauwkeurig . De kennis van de buurt en wat de woning en omgeving hadden te bieden kwam goed naar voren . Bij een...

  8.8

  Dhr. Dylan Idema

  Grijze Kraai 7 19 mei 2021

  Veel kennis en kunde van het gebied, en met name goede kennis van wat de huidige markt vraagt. Zeker een aanrader!

  9.0

  Onbekend

  Houtweg 248 18 mei 2021

  Goed door alles heen geloodst. Snelle afhandeling. Prima ervaring. Vragen werden altijd direct beantwoord. Dus niets dan lof. Wij zouden Startbox makelaar zeker bij andere aanbevelen.

  8.3

  Onbekend

  Jaspisdreef 7 05 mei 2021

  Startbox heeft de verkoop van ons huis goed geregeld. Een plezierige samenwerking met een goede kennis van zaken heeft er voor gezorgd dat de verkoop en de afhandeling van al het papierwerk soepel...

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Startbox Emmen
  Marktplein 150 B
  7811 BA Emmen

  Startbox Klazienaveen
  Langestraat 504
  7891AX Klazienaveen

  Back to top